Віктор ВАЦКО: «Шахтар не їздить на собаках»

Фахівець вважає, що запорука успіхів донецького клубу — система та інфраструктура

Відомий український коментатор Віктор Вацко прокоментував завоювання донецьким «Шахтарем» золотих медалей український Прем'єр-ліги в сезоні 2018/2019.
«Вважаю, що команда - це вершина айсберга. Це успіх футбольного клубу «Шахтар». І це успіх президента клубу Ріната Ахметова. Тому що ми говоримо, що команда грає далеко від дому, але для неї створені абсолютно всі умови. Про них може лише мріяти більшість клубів Прем'єр-ліги. Це заслуга клубу і президента. Тренеру придбали хороших, якісних футболістів. Ці футболісти отримують регулярну зарплату, є високоякісний персонал клубу.
Все, що потрібно, у них є. Літак? Будь ласка. Вони не їздять на собаках, поїздах або автобусах. На мій погляд, це - перемога системності і послідовності. І нашим клубам я хочу побажати, в першу чергу, системності, послідовності та розвивати інфраструктуру. Готувати молодих футболістів і підтягуватися до цього рівня. Не купувати за мільярди, а виховувати гравців. Система, інфраструктура - те, чого не вистачає більшості наших клубів і те, в чому «Шахтар» є флагманом. Ці трофеї - яскраве тому підтвердження», - вважає Вацко.
Михайло Шаповалов Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 травня 2024, 07:25 12

Наставник «Реала» провів розмову з Андрієм Луніним

Коментарі