Юлія ДЖИМА: «Мені потрібен час, щоб залагодити все по здоров'ю»

Українська біатлоністка розповіла про своє одужання

Українська біатлоністка Юлія Джима через проблеми зі здоров'ям могла завершити кар'єру, проте поки що спортсменка бачить себе в професійному спорті.

Зараз Джима має намір вирішити проблеми зі здоров'ям, а потім приступить до підготовки до нового сезону.

«Я вже говорила, що мені треба час, щоб залагодити все по здоров'ю. Я розумію, що мене багато хто критикує, всім не подобаються мої результати в цьому сезоні, і, повірте, мені вони теж не подобаються. Чекала я кращого, відчувала себе також набагато краще, але показати на гонках цього не могла, тому що були серйозні проблеми зі спиною. А опорно-руховий апарат в біатлоні - це все. Наскільки б ти функціонально не був готовий, все одно максимум видати дуже важко. А у мене дійшло до того, що по приїзду в Київ мені навіть ногами було боляче рухатися. Зараз я вирішую цю проблему, вже місяць проходжу реабілітацію, але швидко це не вийде. Сподіваюся, скоро все буде в порядку».

«Подивимося, як воно все пройде і наскільки швидко я зможу включитися в роботу. Якщо раніше я ще тягнула на своїй мотивації, внутрішньому резерві, то зараз я розумію, що вже край, і поки я все не приведу в норму, за високі результати боротися не зможу. А по-іншому мені не цікаво».

«Для спортсмена немає межі медалей. Кожен раз ти хочеш виграти щось нове. Медалі змінюються, змінюються стрічки, місце проведення чемпіонатів. Та й в квартирі у мене ще багато вільних поличок, тому треба їх заповнювати (сміється)», - зазначила Джима.

Іван Зінченко Джерело: XSport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 18:53 10

Тимчика покарано за грубу гру в матчі з Дніпром-1

Коментарі