Сестра Лопатецької: «Нам допомагає вся Україна»

Травмована українська тенісистка успішно перенесла операцію

Минулого тижня стало відомо, що 16-річна українська тенісистка Дар'я Лопатецька отримала травму і не зможе продовжити виступ на турнірі ITF в Римі. Через кілька днів родина Дар'ї опублікувала відкритий лист, в якому звернулася до громадськості за допомогою у зборі коштів на термінову операцію, вартість якої склала €12 тисяч.
У середу, 15-го травня, Лопатецька була прооперована, і її сестра Марія, яка займалася збором коштів і комунікацією з римської клінікою, розповіла, як пройшла операція.
«Нещодавно закінчилася операція Дар'ї. Все пройшло успішно. Ми хочемо подякувати всім, хто підтримував нашу сім'ю, і без різниці, була ця допомога матеріальною або моральною. Також хочемо окремо подякувати Еліні Світоліній, яка оплатила операцію. Зараз Дар'я знаходиться в клініці і деякий час вона буде залишатися там. Реабілітація вимагає великих зусиль для неї і фінансових витрат для нас.
Тепер найголовніше - подолати травму і повернутися на корт з новими силами. Хочу зазначити, що всі гроші, які були і будуть переведені на рахунок Даші, будуть витрачені виключно на її реабілітацію. Нам допомогла і продовжує допомагати вся Україна, і для нас це дуже важливо, оскільки реабілітація потребує довгих тижнів, а, можливо, і місяців. Кожна людина, яка прочитала наше звернення, нам допомогла. Абсолютно неважливо, що це було - грошова допомога, репост, поширення інформації або просто слова підтримки на адресу Даші.
Спасибі всім Вам величезне!», - зазначила Марія.
Михайло Шаповалов Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 18:07 2

Флорентіно Перес пообіцяв солідну суму гравцям королівського клубу

Коментарі