Ліверпуль - команда з космосу. Реакція читачів Sport.ua

Свідки одного з найбільших камбеків в історії діляться враженнями

У вівторок, сьомого травня, стався третій фантастичний камбек в плей-офф Ліги чемпіонів за останні три роки. І у всіх трьох була задіяна «Барселона». І якщо в 2017 році каталонці створили справжнє диво, відігравши фору ПСЖ в 4 м'ячі після першого матчу, то наступні два розіграші головного євротурніру «синьо-гранатові» провалили. У 2018 році «Барса» не втримала домашні 4:1 проти «Роми», а вчора - була бита «Ліверпулем», маючи три м'ячі фори після першого матчу.
Перед поєдинком в прохід підопічних Юргена Клоппа майже не вірилося, але один з найдосвідченіших єврокубкових бійців (8 виходів до фіналу з 10 півфіналів до цього, 5 титулів) знову довів, що навіть в сучасному футболі є місце подвигу.
Звичайно ж, більше всіх хвалять головного тренера. А як його хвалити, це ж феноменальний Клопп!
Окремо варто виділити останній гол «Ліверпуля», який додав футболу новий елемент. Більш того, ця комбінація награвалася на тренуваннях і дала результат в потрібний момент. Фантастика.
«Барселону» критикують, є за що. Каталонці другий рік поспіль дуже боляче наступають на ті ж граблі.
Нагадаємо, що Суарес і Коутіньо стали зірками саме в «Ліверпулі», після чого пішли на «підвищення». А Мессі до вчорашнього матчу був беззаперечним фаворитом в боротьбі за Золотий м'яч. Тепер з'явиться хоч якась інтрига.
На десерт трохи аналітики з виступу англійських клубів в єврокубках останніх років. Британці не можуть похвалитися таким досягненнями, як іспанці, але вміють закохувати в себе не меншу кількість глядачів.
Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 19:56 5

Український вінгер відіграв 76 хвилин проти «Вест Гема»

Коментарі