Дженнаро ГАТТУЗО: «За 8 хвилин Бакайоко навіть не надів щитки»

Головний тренер «Мілана» посварився з півзахисником

Наставник «Мілана» Дженнаро Гаттузо прокоментував перепалку з хавбеком Тьємуе Бакайоко, який відмовився виходить на заміну в першому таймі матчу з «Болоньєю». Гра завершилася перемогою «Мілана» - 2:1.
«Що відбувається в команді - це наша справа, яка залишиться всередині неї. Я попросив Бакакойко підготуватися, це зайняло у нього якийсь час, і я викликав Хосе Маурі. Ми всі захищаємо кольори престижного клубу. Я чекав сім-вісім хвилин, але він навіть не надів свої щитки.
Подивимося, що буде. Вся справа в повазі. Гравці можуть говорити що завгодно в мою адресу, але головне те, що їм не вистачає поваги до своїх товаришів по команді.
У нас зараз інші пріоритети. В кінці сезону будемо дивитися як в школі, хто вів себе добре, а хто погано. Хто завгодно може образити мене біля поля, але ми зустрінеться віч-на-віч, і там буде видно.
Я хочу розібратися з цим в роздягальні і поговорити на своїй мові - так, як я не можу по телебаченню. Ми повинні фокусуватися на перемогах і не витрачати час на сторонні речі», - сказав Гаттузо.
Максим Гаптар Джерело: Football Italia
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 30 квітня 2024, 07:01 4

Свьонтек вибила Соррібес-Тормо, Даніель програла Соболенко, Коко вилетіла від Кіз

Коментарі