Вербіч і Соль в нинішньому сезоні не зіграють

Головний лікар «Динамо» - про стан травмованих гравців

Головний лікар «Динамо» Леонід Миронов розповів про терміни відновлення Беньяміна Вербіча, Франа Соля і Артема Бесєдіна:

«Беньяміну Вербічу в клинці Мюнхена зробили артроскопію, наш діагноз підтвердився. На щастя, пластику зв'язки робити не довелося, необхідно було тільки видалити остеофіти. Операція пройшла чудово. Уже через місяць Беньямін може повернутися в загальну групу. Найближчим часом він буде відновлюватися на нашій базі, проходити реабілітаційні процедури під наглядом клубних лікарів. А під час літньої паузи він вже буде відновлювати фізичні кондиції.

Фран Соль тренується індивідуально, вже працює з м'ячем. Однак найближчим часом, в травні і червні, Франу будуть протипоказані заняття в загальній групі, участь у групових вправах. Він буде займатися за індивідуальною програмою з тренером-реабілітологом і тренером з фізичної підготовки.

Артем Бесєдін вже приступив до тренувань в загальній групі, правда, з деякими обмеженнями. Наприклад, сьогодні він працює індивідуально тільки в тренажерному залі. Вербич і Соль в цьому сезоні команді точно не допоможуть, а Бесєдін, можливо, встигне відновитися і візьме участь в травневих матчах».

Олег Дідух Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 18:16 3

Артем за короткий термін став капітаном команди