Марта КОСТЮК: «Теперь я вже не ребенок»

Украинская теннисистка поділилася враженнями від своїх успіхів

16-річна українська тенісистка Марта Костюк поділилася враженнями від свого виступу на турнірі WTA в Мадриді, де вона пройшла в основну сітку крізь сито кваліфікації:
«Я відчуваю себе непогано. Дуже добре підготувалася до сезону на грунті. Я не грала довго, але минулого тижня у мене було кілька дуже хороших матчів на турнірі ITF в Кьяссо, Швейцарія. Я пережила кілька злетів і падінь. Виграла турнір в парному розряді. Не можу сказати, що була повна впевненість, але я знаю, що на правильному шляху.
Відчуваю себе набагато впевненіше після кваліфікації в Мадриді. Не має значення, як я буду грати в наступні кілька днів. Я думаю, що придбала більшу впевненість і отримала великий досвід тут. Я вже відрізняюся сильно від себе торішньої. Я змінилася. Дивлюся на себе тодішню і думаю: боже мій, я була такою дитиною.
Тепер я розумію, що мені потрібно докласти багато зусиль. Повертаючись після такого великого падіння, можна зрозуміти, що це зовсім не диво. Після кожної перемоги треба сказати собі: я зробила це, переходимо до наступного матчу. Тепер я більше усвідомлюю все, що відбувається в моєму житті».

Микола Степанюк Джерело: WTA
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 06 травня 2024, 23:35 0

Джессіка Пегула підтвердила зняття з ґрунтового турніру WTA 1000 у Римі

Коментарі