Барселона – Ліверпуль - 3:0. Текстова трансляція матчу

Слідкуйте за текстовою трансляцією першого поєдинку півфіналу Ліги Чемпіонів

Ліга Чемпіонів. Півфінал. Перший матч.

«Барселона» - «Ліверпуль» - 3:0

Суарес, 26, Мессі, 75, 82

Суарес, 82, Альба, 86 - Лангле, 40, Фабіньо, 81.

«Барселона»: тер Штеген - Альба, Лангле, Піке, Роберто (Аленья, 90+3) - Відаль, Бускетс, Ракітіч - Коутіньо (Семеду, 60), Суарес (Дембеле, 90+3), Мессі.

Запасні: Сіллессен, Артур, Малком, Умтіті.

«Ліверпуль»: Аліссон - Робертсон, ван Дейк, Матіп, Гомес - Вейналдум (Фірміно, 79), Кейта (Хендерсон, 24), Фабіньо, Мілнер (Орігі, 85) - Мане, Салах.

Запасні: Миньоле, Ловрен, Шакірі, Александр-Арнольд.

Арбітр: Бьорн Кейперс (Олдензал, Нідерланди).

Стадіон: Камп Ноу (Барселона, Іспанія).

У середу, 1-го травня, відбудеться перший поєдинок півфінальної стадії Ліги чемпіонів, в якому каталонська «Барселона» зустрінеться з мерсисайдським «Ліверпулем». Матч відбудється в Барселоні (Іспанія), на полі стадіону «Камп Ноу», початок о 22:00 за київським часом.
Невблаганно наближається той момент, коли одні з найкращих європейських команд зійдуться в відчайдушній битві за право вийти на газон мадридського стадіону «Ванда Метрополітан» під час фінального поєдинка головного клубного європейського трофея. Підопічних Вальверде і Клоппа, раніше, можна було порівняти лише заочно, однак тепер їм належить зіграти два поєдинки, кожен з яких буде окремою сторінкою в історії світового футболу. Коутиньо зіграє проти команди, з якою він з таким скандалом пішов у свій час, та й Луїс Суарес добре пам'ятає, через який клуб пролягав його шлях з амстердамського «Аякса» до складу «синьо-гранатових». Загалом, залишається тільки дочекатися стартового свистка арбітра.
Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між «Барселоною» і «Ліверпулем». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.
Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 08:05 3

Бензема, Модрич та Марсело виграли по 25 титулів

Коментарі