Андрій ПЯТОВ: «Ракіцький ніколи не підтримував ту сторону»

Воротар донецького «Шахтаря» і збірної України поділився думкою щодо колишнього одноклубника

34-річний голкіпер донецького «Шахтаря» і збірної України з футболу Андрій Пятов поділився думкою щодо 29-річного українського захисника Ярослава Ракіцького, який раніше виступав за донецький клуб.
«Перехід Ракіцького в «Зеніт» ? Це його особисте. Я Яріка знаю. Всі його і обзивають, і гімн... Я говорю як «пилосос». Але він ніколи не підтримував ту сторону, в якій його звинувачують. Він завжди був відданий своїй сім'ї. Він стоїть на своєму, його не хвилює, хто і що. Він вибрав, це його вибір. Він знав, що його будуть обговорювати.
Він закреслив собі збірну? Це його вибір, він це розумів. Знав, на що йшов.
Ярік не співав гімн? А хто у нас співає гімн? Тренери співають гімн? Я бачу багатьох. У нас багато хто не співає гімн. А показують Ракіцького, що він не співає гімн. Не хоче. А у нас співали гімн колись до цих всіх подій? Я співав. Я з 14 років їздив до збірної, для себе вивчив і співав. Але у нас 70% не співали гімн. Яріка просто прихопили на цьому і розкручували цю тему.
Мені подобалося, що у Яріка є стрижень. Він сказав, що не співатиме, і пішов на принцип», - зазначив Пятов.
У січні 2019 го року Ракіцький перейшов з «Шахтаря» в пітерський «Зеніт», після чого перестав викликатися до збірної України.
Михайло Шаповалов Джерело: Зе Інтерв`юер
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 17:30 0

Пояснення запоріжців виявилося недостатньо

Коментарі