ФРАНКОВ: «Приємно усвідомлювати, що Динамо не слабкіше Шахтаря»

Головний редактор журналу «Футбол» - про центральномий матч 25-го туру УПЛ

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков поділився думкою про матч 25-го туру УПЛ «Динамо» - «Шахтар» (0:0).
- Враження від Головного Матчу - зізнатися, так собі. По-перше, підсумковий результат влаштував «Шахтар», і що в цьому розкладі стало єдиною розрадою для «Динамо» - не програли, продовжуємо святкувати (вітаючи сусідів з чемпіонством - а що, у «Шахтаря» є ще шанси втратити титул?). По-друге, як у цьому випадку слід чинити з іміджем великого київського клубу, який не повинен задовольнятися нічиєю ні на якій стадії!
Чи мало «Динамо» хоч шанс - я вже не кажу про комплект моментів - перемогти? Для цього потрібно було хоча б разок вдарити в площину воріт. В цілому, «Динамо» від перемоги було далеко. У тому числі суддівство - про яке окрема розмова. Приємно усвідомлювати, що кияни нітрохи не слабкіше «Шахтаря» - а далі ?! Мужикам потрібні перемоги!
Вболівальники були дуже незадоволені - що змістом, що результатом. Динамівці, ви чули? Я передаю, благо на трибунах всякого наслухався. А вже про арбітра в другому таймі ...
Питання не в пенальті - питання в цілому по грі ... Але що робити з цілковитою нездатністю киян нанести хоча б один удар в площину воріт? Мабуть, це питання до головного тренера - чого конкретно він хотів від цього поєдинку і наскільки задоволений діями підопічних. А також - якими тактичними прийомами, якими він мав намір забезпечити перевагу своєї команди, - написав Франков в №33 журналу «Футбол».
Володимир Клепач Джерело: Динамоманія
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 14:53 9

Головний тренер мадридського «Реала» поділився очікуваннями від матчу проти «Баварії»

Коментарі