Стамбул. Козлова також програла Младеновіч

Француженка вибила з боротьби другу українку

Українська тенісистка Катерина Козлова (№91 WTA) програла матч другого кола грунтового турніру категорії International в Стамбулі. 25-річна українка не зуміла нічого протиставити Крістіні Младенович (№66 WTA), яка в першому колі обіграла Даяну Ястремський.
Стамбул. Друге коло
Катерина Козлова (Україна) - Крістіні Младенович (Франція) - 1:6, 2:6
Розпочався перший сет з 0:2 для українки, але вона зуміла зробити зворотний брейк. На жаль, в затяжному четвертому геймі відновити статус-кво не вийшло і більше француженка в першій партії не відпускала. Перевага була беззаперечною.
На старті другого сету Младенович повела 3:0 з двома брейками, сумнівів про переможницю матчу не залишалося. До честі Козлової, вона спіймала суперницю на розслабленості і зуміла взяти два гейми поспіль. Але відродити справжню інтригу не вийшло: наступна своя подача була легко віддана і Младенович виходить до чвертьфіналу. У поточному сезоні більше двох матчів на одному турнірі француженка не вигравала. Можливо, під керівництвом Саші Байїна у неї вийде реанімувати свою кар'єру. Як мінімум проти українок вона зіграла на досить високому рівні.
Завдяки виходу до другого кола Козлова з наступного тижня підніметься як мінімум на 5 позицій.
В 1/4 фіналу Младенович зіграє проти Петри Мартич (№40 WTA) з Хорватії.

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 30 квітня 2024, 20:56 0

Денис Молчанов у парі з Джоном Смітом програв дуету Ніс / Зелінськи у Мадриді

Коментарі