МЛАДЕНОВІЧ: «Ястремська дуже талановита тенісистка, вибухова»

Французька тенісистка - про перемогу над українкою

Французька тенісистка Крістіна Младеновіч розповіла про перемогу над Даяною Ястремською в стартовому матчі на турнірі в Стамбулі.
«Це був непростий матч як для старту на турнірі, і було складно перебудуватися після Кубка Федерації. Я досить пізно приїхала в Стамбул, але намагалася провести цей матч на хорошому рівні, повернути свій ритм. І в ключових моментах я зіграла набагато краще.
Я намагалася нівелювати її гру. Даяна дуже талановита тенісистка, вибухова. Вона дуже потужно пробиває, і ніколи не знаєш, чого від неї очікувати. Вона може пробивати навиліт в будь-якому напрямку, а потім почати допускати помилки.
В цілому я задоволена своєю подачею і деякими іншими деталями. У мене вийшло залишатися сильною і зібраною, щоб виграти цей матч.
У Кубку Федерації були інші умови. Ми грали на грунті, але в залі. Було більше емоцій, адреналіну і тиску. Це здорово знову вийти у фінал, але після таких матчів ти фізично і ментально виснажений. Тому головним було знайти свій ритм в нових умовах, з новими м'ячами, взагалі в усьому. Для нас і нашої країни ця перемога дуже важлива, але з цим ми закінчили, і тепер я хочу зосередитися на собі», - сказала Младеновіч.
Відзначимо, що в другому колі француженка зіграє з ще однією українкою Катериною Козловою.
Володимир Клепач Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 02 травня 2024, 22:38 1

Турнір продовжує втрачати лідерів посіву