Динамо — Шахтар: останні новини перед матчем

Господарі зіграють в білому, гості - в оранжево-чорному

У середу, 25-го квітня, відбудеться поєдинок 25-го туру УПЛ «Динамо» - «Шахтар». Поєдинок відбудеться на НСК «Олімпійський», стартовий свисток головного арбітра зустрічі Віталія Романова з Дніпра прозвучить о 18:30.
Вранці на стадіоні відбулася нарада з організаційних питань. Серед іншого, було затверджено, в яких формах зіграють команди. Господарі поля проведуть матч у білих футболках, синіх шортах і білих гетрах (голкіпер - у світло-зеленому), гості - в смугастих оранжево-чорних футболках, чорних шортах і гетрах (воротар - в червоному).
Погода в столиці України дуже сприяє відвідуванню стадіону. Протягом усього дня буде збережуться сонячна і тепла весняна погода, перед початком гри стовпчики термометрів показуватимуть близько +20 ° С.
У зв'язку з підвищеним інтересом до матчу, в день гри КП «Київський метрополітен» посилить заходи безпеки. Так, перед початком матчу можливе обмеження станції «Олімпійська» на вхід. Після закінчення футболу, з метою забезпечення належного перевезення уболівальників, можливе обмеження на вхід пасажирів станцій «Палац спорту», ​​«Олімпійська» та «Площа Льва Толстого». Механізм застосовується з міркувань безпеки, щоб уникнути масового скупчення пасажиропотоку на платформах станцій.
Михайло Шаповалов Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 04:43 1

Хавбек львівського «Руху» поділився очікуваннями від матчу з «Олександрією»