Стамбул. Ястремська програла в стартовому матчі

Українська тенісистка поступилася Крістіні Младеновіч в двох сетах

Третя ракетка України Даяна Ястремська (№37 WTA) програла матч першого кола грунтового турніру категорії International в Стамбулі. У стартовому поєдинку 18-річна українка поступилася Крістіні Младеновіч з Франції (№66 WTA).
Стамбул. перше коло
Даяна Ястремська (Україна) - Крістіна Младеновіч (Франція) - 3:6, 4:6
Почався грунтовий сезон для Ястремський невдало. У поєдинку проти далекої від своєї кращої форми Крістіни Младеновіч Даяна дуже багато помилялася і практично самостійно подарувала перемогу своїй суперниці.
У першому сеті українка зуміла захистити всього одну свою подачу, двічі брейканувши при цьому на прийомі. Грала Ястремська приблизно в той же теніс, що і після виграшу турніру в Хуахіні. Вона часто форсувала події на корті в тих моментах, коли потрібно було трохи більш ретельно підготувати атаку, тим більше взяти нахрапом досвідчену Младеновіч на грунті не так і просто. Що стосується першої подачі, то у Даяни тут все було в межах допустимого (в середньому 59% за сезон), але очки при цьому було вигравати набагато складніше. Менше 50% виграних очок з першої подачі - це вирок.
На прийомі Ястремська діяла так само небезпечно, як і раніше. Дуже допомагали помилки француженки на першій подачі. На другий - Младеновіч було неймовірно складно.
У другому сеті француженка більшу частину часу вела з перевагою в один брейк, але Ястремській вдалося зрівнятися на чотирьох. При цьому вона приймала і був хороший шанс вийти після цього подавати на сет. Але досвід Младеновіч допоміг їй встояти в цей складний момент і вона без проблем зібрала помилки на подачі Ястремської.
Младеновіч у другому колі зіграє проти ще однієї українки Катерини Козлової.
Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 05 травня 2024, 14:36 4

Іга домінує на глиняних кортах

Коментарі