Штутгарт. Цуренко вперше в сезоні програла матч першого кола

Українська тенісистка на старті змагань в Німеччині поступилася Лаурі Зігемунд

Друга ракетка України Леся Цуренко (№26 WTA) програла поєдинок першого кола на грунтовому турнірі серії Прем'єр у Штутгарті. На старті турніру українка поступилася представниці Німеччини Лаурі Зігемунд (№99 WTA).
Штутгарт. Перше коло
Леся Цуренко (Україна) - Лаура Зігемунд (Німеччина) - 2:6, 2:6
У першому сеті Цуренко вдалося взяти лише стартовий гейм. Після цього німкеня виграла 6 геймів підряд. Зігемунд відмінно відчувала себе на кортах Штутгарта, де вона двічі доходила до фіналу (2016 і 2017 роки). Леся сьогодні грала дуже просто і прямолінійно, в той час як її суперниця показувала теніс дуже пристойного рівня.
У другій партії ситуація на корті кардинально не змінилася. Домашні стіни підганяли Лауру вперед і вона швидко наближалася до загальної перемоги в матчі. Цуренко програла дві своїх подачі в другому сеті, а на прийомі шансів практично не мала. Логічним завершенням цього побиття стали два матчболи німкені в восьмому сеті, на другому українка припустилася помилки.
Перший матч грунтового сезону для Цуренко склався відверто невдало. Свою гру показати не вдалося, та й суперниця грала відмінно. Шансів на перемогу не було, за вісім геймів німкені Леся не змогла заробити жодного брейкпоінта.
У другому колі Зігемунд змагатиметься з сьомою сіяною Анастасією Севастовою з Латвії (№13 WTA).
Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 13:53 0

Каталонський клуб гарантував собі участь у Лізі чемпіонів

Коментарі