Екс-форвард Зорі ЮРІ: «Задоволений першим роком в арабському футболі»

Бразилець відчуває, що виріс у професійному плані

Колишній нападник «Зорі» Юрі Фрейтас, який нині виступає в Саудівській Аравії за клуб «Аль-Фейха», розповів про завдання, що стоять перед командою в найближчих матчах, а також висловив задоволення тим, як розвивається його кар'єра.
«Ми дуже зосереджені на двох останніх поєдинках. Я буду старанно працювати, щоб допомогти команді в фінальних матчах. Наша мета - закінчити чемпіонат двома перемогами, щоб «Аль-Фейха» фінішувала на хорошій позиції в лізі. Ми збираємося багато працювати, щоб забезпечити виконання цього завдання в найближчі кілька тижнів».
«Я задоволений першим роком тут, в арабському футболі. Я почав сезон в ОАЕ, а закінчую його в Саудівській Аравії. Це був позитивний досвід. Я дуже виріс, як футболіст, за останні кілька місяців», - заявив Юрі.
Відзначимо, що «Аль-Фейха» нині займає 13-е місце в турнірній таблиці чемпіонату Саудівської Аравії, яке не загрожує команді прямим вильотом, але передбачає проведення стикових матчів з представником нижчого дивізіону.
«Зоря» продала Юрі влітку минулого року в «Аль-Наср» за 1,28 мільйона євро, але в січні бразилець змінив ОАЕ на Саудівську Аравію.
Олексій Сливченко Джерело: Lance
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 07:56 1

26 квітня королівський клуб обіграв «Реал Сосьєдад» 1:0