Алавес – Барселона - 0:2. Текстова трансляція матча

Стенограма поєдинку тридцять четвертого тура іспанської Ла Ліги

Чемпіонат Іспанії. 34-й тур.

«Алавес» - «Барселона» - 0:2

Аленья (54), Суарес (60, пен.)

Хоні (33), Наварро (56), Піна (90+4) - Коутіньо (77)

«Алавес»: Пачеко - Дуарте, Елі (Твумасі, 71), Лагуардія, Наварро, Вігарай - Піна, Вакасо - Хоні (Гвідетті, 80), Бастон, Ролан (Брашанац, 46).

Запасні: Сівера, Агіррегабіріа, Гарсія, Марін.«Барселона»: тер Штеген - Роберто, Умтити, Піке, Семеду (Альба, 69) - Видаль, Бускетс, Аленья (Артур, 87) - Коутіньо, Суарес, Дембеле (Мессі, 61).

Запасні: Сіллессен, Лангле, Вермален, Малком.

Арбітр: Адріан Кордео Вега (Іспанія).

Стадіон: Мендісорроса (Витория-Гастейс, Іспанія).

У вівторок, 23-го квітня, відбудеться поєдинок тридцять четвертого туру іспанської Ла Ліги, в якому «Алавес» зустрінеться з каталонською «Барселоною». Матч відбудеться в Віторія-Гастейс, на поле стадіону «Мендісорроса», початок о 22:30 за київським часом.
В Іспанії під кінець сезону теж починає відігравати свою роль так звана «футбольна математика». Каталонському гранду, який комфортно розташувався на першій сходинці турнірної таблиці, залишилося здобути лише дві перемоги в останніх п'яти турах до омріяного захисту чемпіонського звання. Перший крок Лео Мессі і «компанії» належало зробити на полі «Алавеса», з яким у «блаугранас» не виникло труднощів в матчі першого кола, однак перед яким ще залишається актуальним питання щодо боротьби за місце в єврокубках на наступний сезон.
Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між «Алавесом» і «Барселоною». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.
Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 23:14 2

Кожен клуб, який вийшов у головний єврокубковий турнір 2024/25, отримає £15.9 млн

Коментарі