Амір ХАН: «Я краще програю нокаутом, але ніколи не здамся»

Британський боксер прокоментував поразку Теренсу Кроуфорду

Колишній чемпіон світу Амір Хан не планує завершувати кар'єру, незважаючи на чергову поразку в послужному списку. 21 квітня Хан поступився Теренсу Кроуфорду технічним нокаутом, оскільки в шостому раунді пропустив удар нижче пояса і не зміг продовжити.
«Я не можу піти ось так. У мене ще багато залишилося, і можливості проводити бої від мене нікуди не подінуться. Це ще не кінець. За винятком нокдауну в першому раунді, цей бій не можна назвати агресивним. Я збираюся провести час з сім'єю і відпочити. Подивимося, що чекає мене далі.
Я краще програю нокаутом, але ніколи не здамся. Мене вдарили нижче пояса і біль не проходив. Я хотів би вибачитися перед всіма фанатами. Якби я знав, то взяв би повну п'ятихвилинну перерву. Це було боляче. Після цього я думати нормально не міг.
Я відчув, що біль посилюється, і мій тренер Вірджил піднявся і сказав: «Давайте закінчувати». Я ніколи не здавався. Я краще програю нокаутом. Мені належить обговорити своє майбутнє разом з сім'єю. Але тепер я знаю, чому Кроуфорда вважають найкращим бійцем світу», - сказав Хан.
Раніше Кроуфорд розкритикував Хана за відмову продовжувати поєдинок.
Максим Гаптар Джерело: Fightnews
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 10:06 0

Український воротар «Реала» чекає на другий матч

Коментарі