Серія A. Інтер і Рома розійшлися миром

Ель-Шаараві відкрив рахунок для гостей, а Перішич зрівняв у другому таймі

У суботу, 20 квітня, відбувся матч 33-го туру італійської Серії A, в якому «Інтер» приймав «Рому». Зустріч на стадіоні «Джузеппе Меацца» завершилася з рахунком 1:1.
Всю гру ініціативою володіли господарі поля. Але відкрили рахунок в матчі «джаллороссі». На 14-й хвилині Ель-Шаараві протягнув м'яч, змістився в центр і обвідним ударом відправив снаряд у дальній кут воріт суперника. «Нерадзуррі» кинулися відіграватися, мали кілька моментів, але м'яч вперто не йшов у ворота.
Тільки у другому таймі зусилля клубу з Мілана принесли плоди. Перішич зрівняв рахунок ударом головою. Пройшов хороший навіс в штрафну від Д'Амброзіо, і хорват замкнув передачу на дальній штанзі. Надалі команди обмінювалися небезпечними атаками, але голів більше глядачі не побачили.
Обидві команди ведуть боротьбу за потрапляння в топ-четвірку Серії A, що надасть путівку в Лігу чемпіонів наступного сезону. «Інтер» тепер знаходиться в більш вигідній позиції, займаючи 3-е місце з 61-ма очками. У «Роми» стало 55 очок і 5-я позиція слідом за «Міланом», який випереджає римлян на одне очко. До закінчення турніру кожній команді залишилося провести 5 матчів.
Sport.ua провів текстову онлайн-трансляцію матчу.
Серія A. 33-й тур.
«Інтер» - «Рома» - 1:1
Голи: Перішич, 61 - Ель-Шаараві, 14.
Попередження: Весіно, 62 - Крістанте, 76, Дзаньоло, 84.
«Інтер»: Ханданович - Д'Амброзіо, де Врей, Шкрініар, Асамоа - Весіно, Валеро - Політано (Кейта, 84), Наінгголан (Ікарді, 54), Перішич - Мартінес (Жоау Маріу, 79).
Запасні: Паделлі, Дальберто, Гальярдіні, Кандрева, Міранда, Раноккія, Соареш.
Головний тренер - Лучано Спаллетті.
«Рома»: Міранте - Флоренці, Фасіо, Жуан Жезус, Коларов - Пеллегріні (Клюйверт, 81), Н'Зонзі, Крістанте - Ундер (Дзаньоло, 46), Джеко, Ель-Шаараві.
Запасні: Ольсен, Фусато, Чорич, Маркано, Пасторе, Перотті, Ріккарді, Шик.
Головний тренер - Клаудіо Раньєрі.
Стадіон - «Джузеппе Меацца» / «Сан-Сіро» (Мілан).
Арбітр матчу - Марко Гуїда.
Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 22:51 2

Бельгійський воротар відновився від травми