Карлос ДЕ ПЕНА: «Будемо битися за перемогу над Шахтарем»

Новачок «Динамо» серйозно налаштований на поєдинок з донецьким клубом

Вінгер київського «Динамо» Карлос де Пена розповів про свій дебют за «біло-синіх», а також поділився очікуваннями від майбутнього матчу з донецьким «Шахтарем» в 25-му турі чемпіонату України.
- Карлос, вітаємо вас з вдалим дебютом за «Динамо» - вам вдалося забити дуже красивий м'яч. Що зараз відчуваєте?
- Я дуже радий дебютувати за «Динамо». Думаю, це була хороша гра з «Ворсклою», звичайно, забитий гол - це завжди приємно, але найважливіше - це перемога команди. Вважаю, ми добре підготувалися до нашого наступного поєдинку.
- Прокоментуйте свій гол.
- У попередній атаці, до того, як мені вдалося забити, я вбіг в штрафну, але м'яч пройшов повз мене. Тому в наступній атаці я вирішив трохи почекати передачі з флангу. І Цітаішвілі виконав прекрасний крос - мені залишалося лише правильно пробити по воротах. Дуже радий, що все вийшло.
- Ви перебуваєте в команді вже пару тижнів, розкажіть, як вас прийняли в «Динамо»?
- Я неймовірно щасливий, оскільки всі в команді прийняли мене дуже добре. Я прийшов у великий клуб, клуб з великою історією. Хочу продемонструвати свої найкращі якості, щоб допомогти нашій команді в досягненні поставлених цілей. Повторюся, я дуже задоволений тим, як мене прийняли тут, і хотів би подякувати всім за підтримку.
- Попереду у «Динамо» ключовий матч сезону - проти «Шахтаря»...
- Так, нас очікує дуже важливе дербі. Нам потрібно здобути три очки в цьому поєдинку, це той результат, за який ми будемо боротися. Ми готуємося до цього протистояння і, сподіваюся, за підтримки наших уболівальників, добудемо перемогу.
Михайло Шаповалов Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 06:55 1

Українцем цікавляться «Мілан», «Наполі» та «Боруссія Дортмунд»