Леганес попрохав Реал про оренду Луніна на наступний сезон

В іспанському клубі задоволені виступами українського голкіпера

20-річний український голкіпер «Реала» Андрій Лунін, який захищає кольори «Леганеса» на правах оренди, може залишитися в «Леганесі» ще на один сезон.
Лунін виступає за «Леганес» з серпня 2018-го року. Поточного сезону українець провів за іспанський клуб всього 5 матчів у всіх турнірах, де пропустив 3 м'ячі, 3 рази залишивши свої ворота у недоторканності.
Незважаючи на малу кількість ігрової практики, у «Леганесі» дуже задоволені Луніним і вже попросили «Реал» продовжити оренду воротаря ще на один сезон.
Тим більше, що контракт основного голкіпера «Леганеса» в поточному сезоні, 34-річного Івана Куельяра, закінчується наступного червня. Футболіст і клуб поки не дійшли згоди щодо його продовження. Поточного сезону Куельяр провів за «Леганес» 32 матчі у всіх турнірах, де пропустив 38 м'ячів, 9 раз залишивши свої ворота «сухими».
З огляду на те, що в «Реалі» на воротарської позиції є Тібо Куртуа, Кейлор Навас і Люка Зідан, Луніну буде дуже важко виграти конкуренцію за місце в основі «вершкових».
Михайло Шаповалов Джерело: Marca
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 02:32 0

Головний тренер ПСЖ прокоментував поразку у матчі проти Боруссії Д (0:1)

Коментарі