Випущена марка, присвячена Валерію Лобановському

Відбулася урочиста церемонія презентації та спецпогашення поштової марки

З нагоди 80-річчя від дня народження Валерія Лобановського Укрпошта випустила марку «Валерій Лобановський. 1939-2002» із зображенням одного з найтитулованіших тренерів в історії світового футболу.
18 квітня в Будинку футболу в Києві відбулась урочиста церемонія презентації та спецпогашення поштової марки, випущеної на честь 80-річчя від дня народження видатного футбольного тренера в історії України.
На церемонії була присутня дочка тренера Світлана Лобановська, легенди українського футболу Ігор Бєланов, Олексій Михайличенко та Володимир Безсонов. Марку було випущено тиражем 130 тисяч примірників, її вартість становить 8 грн, а автором дизайну виступив Василь Василенко. Цю марку можна буде придбати у відділеннях Укрпошти, а потім вона буде представлена ​​в 180-ти поштових відділеннях інших країн світу.
Ігор Бєланов, Олексій Михайличенко та Володимир Безсонов теплими словами згадали наставника і відзначили, що кожне покоління футболістів і тренерів виховується на тезах метра. «Він був і залишається для нас батьком, учителем, другом і братом», - сказав Олексій Михайличенко.
Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 19:43 16

Михайло відіграв 76 хвилин проти «Вест Гема»

Коментарі