Дмитро МИХАЙЛЕНКО: «З Шахтарем нам потрібні везіння і реалізація»

Головний тренер «Дніпра-1» - про можливі фактори перемоги над фаворитом

Головний тренер «Дніпра-1» Дмитро Михайленко розповів про другий поспіль вихід у півфінал Кубка України.
- У цьому сезоні зайти так далеко було вже простіше?
- У минулому нам як команді Другої ліги було важливо отримати досвід протидії з боку команди УПЛ. Напевно, дістатися до півфіналу було складніше: молоді не вистачає досвіду, а разом з ним і віри в себе. Зараз команда все ж на порядок дорослішими.
- Рік тому з «Динамо» ваші підопічні припустилися кількох дитячих помилок, які і привели до підсумкових 1:4. Який ваш головний висновок з того матчу?
- Висновок дуже простий: як би ми не готувалися і як би не намагалися уникнути прорахунків, відтворити рівень опору грандів на тренуваннях неможливо. Перш за все, це стосується інтенсивності ведення гри і атлетичної складової.
Навіть граючи проти «Ворскли» і «Чорноморця», ми встигали думати і вирішувати завдання. Зараз же доведеться куди швидше працювати з м'ячем і, передбачати ходи супротивника, ефективно перебудовуватися.
- Що може допомогти вам створити сенсацію?
- Везіння і супер реалізація точкових моментів, які, сподіваюся, у нас будуть. Хоча ми розуміємо, що внаслідок важкої адаптації до більш високого рівня суперника не обійдемося без помилок.
Дніпро-1 - Шахтар. Прогноз і анонс на півфінал Кубка України
Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 18 травня 2024, 10:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі