ОФІЦІЙНО. Андерлехт звільнив наставника Фреда Рюттена

Голландець приєднався до бельгійського клубу в січні 2019 року

Керівництво бельгійського клубу «Андерлехт» прийняло рішення розлучитися з голландським тренером Фредом Рюттеном.
З голландцем команда програла всі три матчі раунду плей-офф. Четверта гра, зі «Стандардом», була зупинена за рахунку 0:2 через заворушення на трибунах. «Андерлехт» займає 5-те місце в раунді плей-офф з шістьма командами і ризикує не потрапити в європейські змагання вперше за 56 років. За клуб виступає український захисник Євген Макаренко.
У заяві клубу говориться: «Після триденних дискусій між спортивними директорами і тренером Фред Руттен вирішив, що не хоче брати участь в планах «Андерлехта» на наступний сезон. Правління цінує, що Фред працював в складних умовах. Його почуття чесної гри дозволяє нам готуватися до наступного сезону в найкращих умовах».
Голландець Рюттен приєднався до «Андерлехту» в січні 2019 року і керував клубом в 13 матчах. Раніше він працював у кількох голландських клубах, включаючи ПСВ «Ейндховен» і «Фейєноорд», німецький «Шальке-04» і ізраїльський «Маккабі» Хайфа. Всю свою кар'єру гравця Фред провів в голландській команді «Твенте» і виграв один голландський кубок.

Микола Степанюк Джерело: ФК Андерлехт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 06:09 10

На Георгія претендують низка топ-клубів