Дніпро-1 — Шахтар. Прогноз і анонс на півфінал Кубка України

Господарям потрібне диво, але «гірники» проти

У середу, 17-го квітня, у межах півфіналу Кубка України «Дніпро-1» прийме донецький «Шахтар». Поєдинок відбудеться на дніпровському стадіоні «Дніпро-Арена» о 18:30 за київським часом.
У сезоні 2018/2019 сталося нечуване - у півфінал Кубка України пробилися відразу два клуби з Першої ліги. Мова, звичайно, про «Дніпро-1» і «Інгулець». Клуб з Петрово чекає поєдинок з луганською «Зорею», а дніпровську команду чекає битва з «гірниками».
Чи варто дивуватися виходу «Дніпра-1» в настільки пізню стадію турніру? У Першій лізі справи підопічних Дмитра Михайленка йдуть відмінно. Після 21-го зіграного туру «Дніпро-1» з 53-ма очками в активі впевнено лідирує в турнірній таблиці, випереджаючи найближчих переслідувачів («Колос» і «Металіст 1925») на 12 залікових пунктів. При цьому у «Дніпра-1» краща атака в Першій лізі, на рахунку якої вже 60 забитих м'ячів. Пропускає команда мало - всього 12 м'ячів. По суті, «Дніпро-1» вже давно готовий до виходу в УПЛ, просто залишилося виповнити деякі формальності.
У Кубку України «Дніпро-1» також грав досить впевнено. Команда почала свої виступи з другого раунду змагань, де на виїзді обіграла запорізький «Металург» з рахунком 2:0. У третьому раунді «Дніпро-1» вдома не без зусиль здолав луцьку «Волинь» (2:1), в 1/8 фіналу легко впорався з «Калушем» на виїзді (3:0), а в 1/4 фіналу вдома обіграв знекровлену ​​«Ворсклу» (2:0).
«Шахтар» почав свою боротьбу за Кубок України з 1/8 фіналу, обігравши в Харкові донецький «Олімпік» з рахунком 3:2. Варто зазначити, що матч вийшов для «гірників» непростим, на 82-й хвилині «Олімпік» зусиллями екс-гравця «гірників» Олексія Гая зробив рахунок 2:2, але долю протистояння вирішив гол Данченка на 83-й хвилині зустрічі. В 1/4 фіналу «Шахтар» не без частки везіння обіграв свого головного суперника - київське «Динамо» (1:1, 4:3 по пенальті). Як і очікувалося, не обійшлося без вилучень - у складі «Динамо» достроково відправився відпочивати Денис Гармаш, а незабаром його приклад наслідував «гірник» Жуніор Мораес.
Звичайно, яким би сильним «Дніпро-1» не був в Першій лізі, «Шахтар» - команда іншого рівня. «Гірники» мають намір оформити «золотий дубль», вигравши чемпіонат і завоювавши Кубок України. Навряд чи підопічні Паулу Фонсеки підійдуть до матчу з несерйозним настроєм. Португальський фахівець налаштує свою команду на серйозну боротьбу, так що «Дніпру-1» буде дуже і дуже непросто.
Букмекери вважають «Шахтар» беззастережним фаворитом майбутнього поєдинку. На перемогу донецької команди дають коефіцієнт приблизно 1,2, тоді як на перемогу «Дніпра» - 13,5.
Але чим чорт не жартує? Мало хто чекав в півфіналі «Дніпро-1» і «Інгулець». Може бути, представникам української Першої ліги під силу зробити чергове диво?
Орієнтовні склади:
«Дніпро-1»: Юрчук - Романюк, Лопирьонок, Логінов, Польовий, Батагов, Сніжко, Когут, Чичиков, Куліш, Кузик.
«Шахтар»: Пятов - Болбат, Хочолава, Кривцов, Ісмаїлі, Коваленко, Степаненко, Соломон, Тайсон, Тете, Кайоде.

17 квітня, середа

«Дніпро-1» - «Шахтар»
Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена». 18:30
ТВ-трансляція на телеканалі «2+2»
Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон)
ДНІПРО-1 - ШАХТАР. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua - 1:3
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Михайло Шаповалов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 09:50 1

Екснаставник «галактікос» – про суперництво команд в півфіналі турніру

Коментарі