Дастін ПОР'Є: «Я згоден на будь-яку пропозицію про бій з Хабібом»

Американський боєць уже готовий битися за повноцінний титул в легкій вазі

Після завоювання тимчасового титулу UFC у легкій вазі на турнірі UFC 236 в Атланті, американський боєць Дастін Пор'є автоматично став наступним суперником чинного чемпіона Хабіба Нурмагомедова, який поки відбуває дискваліфікацію. На підсумковій прес-конференції після шоу в Атланті 30-річний боєць зізнався, що поки не думав про бій з Хабібом, але погодиться на будь-яку пропозицію промоушена.
«Я не отримав ніяких серйозних травм, крім звичайних синців і болю в руках. Хочу сказати, що Макс дуже стійкий і міцний хлопець. Холловей - видатний чемпіон. Я поки не думав про поєдинок з Нурмагомедовим, тому що у мене попереду була складна сутичка з Максом, але я погоджуся на будь-яку пропозицію. Завтра і на найближчому тижні я буду роздумувати над боєм з Хабібом.
Що лежить переді мною пояс говорить про те, що наступним має бути об'єднавчий поєдинок. Перед фінальною п'ятихвилинкою мій тренер сказав мені, що я веду на суддівських записках. Я забрав п'ятий раунд і очікував, що оголосять саме моє ім'я. Але в таких близьких боях ти не можеш бути впевненим у своїй перемозі, адже ми обидва кидали один одного відправляли в нокдаун», - заявив Порье.
Варто зазначити, що Макс Холловей не заперечував суддівське рішення, хоча поєдинок дійсно був близьким.

Максим Гаптар Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 18:04 1

«Атлетіко» та «Челсі» – одні з фаворитів на трансфер нападника