Ломаченко нокаутував Кроллу, захистивши два пояси чемпіона світу

Українець не відчув проблем у поєдинку з британцем Ентоні Кроллою

У Лос-Анджелесі на знаменитій арені «Staples Center» відбувся вечір боксу, головним поєдинком якого став бій Василь Ломаченко - Ентоні Кролла.

Ломаченко вважався беззастережним фаворитом поєдинку, як у букмекерів, так і фахівців боксу. Не зумівши домовитися ні про об'єднання поясів, ні з Майки Гарсією, який вирішив пострибати по вагових категоріях, Ломаченко був змушений погодитися на бій з обов'язковим претендентом - Кроллою. Британець - не зірка дивізіону, але за його спиною стоїть Едді Хирн, тому, Кролла отримав можливість провести бій, про який, як він говорив напередодні, мріяв все життя.

Навряд чи, звичайно, британець мріяв бути побитим, але цієї долі в поєдинку з Василем Ломаченко йому було не уникнути. Для Васі ж важливо було не просто здобути перемогу, а зробити це в красивому стилі, оскільки останній його бій - з Хосе Педрасою вийшов не найяскравішим.

Взявши перший раунд на розкачку, Ломаченко став бити Кроллу, який явно був не готовий до того, щоб протистояти українцеві. Варто було Васі додати в швидкості і почати потрапляти, як Кролла поплив. У третьому раунді британець пропустив двійку, після чого побував у нокдауні. Василь бив суперника в кутку рингу, але суддя в рингу замість того щоб закінчити бій вирішив відрахувати нокдаун.

Але в четвертому раунді все закінчилося: Ломаченко зловив Кроллу ударом в скроню і той розпластався на канвасs. Нокаут!

31-річний українець легко захистив титули чемпіона світу за версіями WBA і WBO.

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 23:38 0

Кріштіану оформив дубль за «Аль-Наср» у ворота «Аль-Халіджа»

Коментарі