Семен Альтман став директором збірних Молдови

Раніше український фахівець успішно працював рульовим кишинівського «Зімбру»

Український фахівець Семен Альтман призначений на посаду директора національних збірних Молдови. Під час робочого засідання з тренерами національних команд президент молдовської федерації Павло Чебану представив нового співробітника, інформує місцева преса.
72-річний Альтман, заслужений тренер України, почав свою тренерську кар'єру в 1982 році. Працював у тренерському штабі збірної України в період з 2003 по 2007 роки, коли Україна вийшла в чвертьфінал чемпіонату світу 2006 року, а також в період з 2010 по 2011 рік. Кілька років Альтман працював в якості директора Комітету національних збірних української Федерації Футболу.
Раніше український фахівець успішно працював на посаді головного тренера одного з провідних клубів Молдавії. Будучи рульовим кишинівського «Зімбру», Семен Альтман став дворазовим чемпіоном Молдови, володарем Кубка країни і двічі дійшов до 3-го відбіркового туру Ліги чемпіонів. Виграв бронзові медалі чемпіонату України з клубами «Металург» Донецьк і «Чорноморець» Одеса.

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 02:20 0

Найцікавіші події 27-го туру УПЛ – у нашому традиційному огляді