Манчестер Юнайтед — Вест Хем. Прогноз і анонс на матч АПЛ

Для манкуніанців прийшла пора, коли всі матчі — вирішальні

Два «Юнайтед», які зустрінуться в поєдинку 34-го туру англійської Прем'єр-ліги, вирішують абсолютно різні завдання. Вірніше, вирішує їх манчестерська команда, тоді як столичній, за великим рахунком, вже нічого не потрібно і нічого не загрожує.
«Вест Хем» за 5 турів до фінішу чемпіонату знаходиться на 11-му місці в турнірній таблиці. До зони єврокубків - 19 очок, від зони вильоту «молотобійці» віддалені на 14. І тому можуть собі дозволити догравати турнір, особливо не думаючи про результати, тобто розкуто.
Інша справа - МЮ. Мінімальна поразка в першій чвертьфінальній грі Ліги чемпіонів з «Барселоною» дає команді Сульшера нехай примарний, але шанс пройти далі. Однак може трапитися так, що команда і «Барсу» не пройде, і взагалі залишиться без єврокубків на майбутній сезон!
«Челсі», «Тоттенхем» і «Арсенал» борються з МЮ за дві путівки в Лігу чемпіонів (інші дві вже забронювали «Манчестер Сіті» і «Ліверпуль»). І шанси «червоних дияволів» гірші, ніж у інших: до 4-го місця начебто лише 3 очки, але ж конкуренти не збираються програвати поєдинки. «Я сказав, що нам потрібно набрати 15 очок в наших останніх семи іграх АПЛ, а тепер потрібно набирати 15 в останніх шести, - заявив головний тренер манкуніанців Оле-Гуннар Сульшер після поразки «Вулверхемптону». - Це складно, але, знову ж таки, ми дуже хороша команда, і значить, буде складно для будь-кого, хто грає проти нас».
Що ж, з норвежцем не посперечаєшся. Кожен поєдинок «Манчестер Юнайтед» тепер перетворюється в міні-фінал. Так що завдання №1 - обіграти «Вест Хем», витративши при цьому якомога менше сил. Однак не будемо забувати, що останній раз МЮ обігравав «молотобійців» ще в серпні 2017-го. А поєдинок першого кола в Лондоні завершився перемогою «Вест Хема» 3:1. Правда, тоді це ще був «Манчестер Юнайтед» Моурінью. Команда Сульшера кардинально відрізняється від того колективу. Так що ризикнемо припустити - МЮ здобуде важку перемогу, можливо, не зумівши залишити свої ворота на замку.
Орієнтовні склади:
«Манчестер Юнайтед»: де Хеа - Шоу, Лінделеф, Смоллінг, Янг - Погба, Мактоміней, Фред - Решфорд, Марсьяль, Діогу Далот.
«Вест Хем»: Фабіанскі - Райс, Огбонна, Крессвелл, Бальбуени, Фредерікс, Феліпе Андерсон - Ноубл, Лансіні, Арнаутович - Хав'єр Ернандес.

13 квітня, субота
«Манчестер Юнайтед» - «Вест Хем»
Телетрансляція: «Футбол 1»
Манчестер. Стадіон «Олд Траффорд». 19:30
Прогноз Sport.ua - 2:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Клим Лавренюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 червня 2024, 06:04 5

Андрій поки що так і не продовжив контракт із королівським клубом