Віктор ЛЕОНЕНКО: «У видаленні Гармаша винен Суркіс»

Спеціаліст поділився думками щодо червоної картки гравця «Динамо» в матчі Кубка України з «Шахтарем»

Колишній нападник київського «Динамо» і збірної України з футболу Віктор Леоненко поділився думкою про видалення хавбека киян Дениса Гармаша в поєдинку 1/4 фіналу Кубка України з донецьким «Шахтарем».
«Завжди люблю, коли ставляться серйозні завдання, напевно, тому у мене і вийшло в київському «Динамо». На мене кричали, матюкалися, правда, не всі, слава Богу. Робив так президент клубу Григорій Суркіс, іноді перепадало від Йожефа Сабо.
Самонавіювання мені не підходить, тому що після програми «Великий футбол» важко себе заспокоювати. Особливо, коли поганий футбол, або коли хтось начудив, наприклад, як Гармаш в матчі 1/4 фіналу Кубка України з «Шахтарем». Денис заробив вилучення в трьохсотий раз. Мені шкода мого друга Олександра Хацкевича, який разом з президентом «Динамо» Ігорем Суркісом винні в тому, що відбувається з Гармашем.
У «Динамо» не тільки мене мучили, а й багатьох інших футболістів. Давайте згадаємо недавній приклад з Євгеном Хачеріді. Ігор Михайлович не вчиться. Я вже говорив про те, що він, на жаль, застряг в 90-х.
Упевнений, що Суркіс вважає, що в даній ситуації винен Гармаш. А насправді, винен він, тому що тримає його в команді. Мало того, що Денис більше всіх отримує, так ще і чудить. Це ще м'яко сказано, щоб його не образити», - вважає Леоненко.
Михайло Шаповалов Джерело: Footboom
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 14:44 41

Півзахисник «Шахтаря» прокоментував перемогу над «Чорноморцем»

Коментарі