ОФІЦІЙНО. Київське Динамо підписало уругвайця Карлоса де Пену

27-річний уругвайський вінгер може грати на позиції форварда

Футбольний клуб «Динамо» підписав контракт з 27-річним уругвайським вінгером і нападаючим Карлосом де Пеной. У київському клубі Карлос буде виступати з ігровим номером 14 на формі.
Карлос Марія де Пена Боніно уклав угоду з «Динамо», будучи в статусі вільного агента. Угода розрахована до кінця сезону 2018/2019 з опцією продовження.
Карлос де Пена - вихованець футбольної школи уругвайського клубу «Насьональ». Дебютував в основній команді 20 лютого 2013 року в гостьовому матчі Кубка Лібертадорес проти «Толуки» (3:2). 2 червня 2013 року, в останньому турі чемпіонату Уругваю, де Пена забив свій перший гол, вразивши ворота «Монтевідео Уондерерс» і принісши перемогу своїй команді (2:1).
1 вересня 2015 року де Пена підписав 3-річний контракт з клубом англійської Чемпіоншипа «Мідлсбро». 31 січня 2017 року на правах оренди до кінця сезону перейшов в клуб «Реал Ов'єдо», що представляє Сегунду. 19 липня 2017 роки контракт де Пени з «Мідлсбро» був розірваний за обопільною згодою сторін. У 2018 році Карлос знову виступав за «Насьональ», після закінчення сезону став вільним агентом.

Нагадаємо, уругвайський футболіст перебував на перегляді в київському клубі більше тижня. Його порекомендував колишній тренер «біло-синіх» Леонід Буряк.
Микола Степанюк Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 травня 2024, 14:21 8

Олександр Поворознюк робить все, щоб завершити основні роботи з благоустрою арени

Коментарі