Американський політик отримав бан в EVE Online за корупцію

Брайан Шонеман був назавжди виключений онлайнової гри

Розробники EVE Online заблокували аккаунт американського політика і лобіста від профспілки торгового флоту Брайана Шонемана. Причиною стало використання корупційних схем в грі.
Brisc Rubal (нік Шонемана в EVE) входив в «Раду Зоряного Управління» - об'єднання, яке, по суті, є посередником між гравцями і розробниками. Його представники визначаються шляхом голосування користувачів. Члени ради отримують доступ до конфіденційних даних і не мають права їх розголошувати. Брайан Шонеман порушив це правило і ділився закритою інформацією зі своїм альянсом, тим самим дозволяючи йому заробляти більше грошей.
Аккаунт Brisc Rubal заблокували назавжди, а його подільники отримали річні бани. Після цього Шонеман заявив на reddit, що члени альянсу не змогли назвати конкретних причин блокування. Він збирається оскаржити рішення в суді, так як воно може вплинути на його політичну кар'єру в житті.
EVE Online - розрахована на багато користувачів гра, дія якої розгортається в космосі. Користувачі в ній є пілотами космічних кораблів. Вони об'єднуються в альянси, які контролюють важливі економічні і транспортні вузли, тим самим розвиваючи свою економіку.
Читайте також: форвард «Вінніпега» Патрік Лайне в березні зіграв 441 матч в Fortnite.
Максим Гаптар Джерело: cybersport.ru
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 25 травня 2024, 22:12 1

Переможець півфіналу визначився лише у серії булітів