МАРКЕВИЧ: «Після переходу Мораеса Динамо дуже блідо виглядає в атаці»

Глава комітету національних збірних ФФУ - про майбутній матч «Шахтар» - «Зоря»

Колишній тренер збірної України Мирон Маркевич розповів про можливі кадрові рішення для «Шахтаря» в матчі проти «Зорі».
- Жуніор Мораес пропустить матч через дискваліфікацію. Хто його замінить?
- Потрібно дати шанс Кайоде. Для чогось же його купували. Без нападника складно грати. Подивіться на «Динамо»: після переходу Мораеса команда дуже блідо виглядає в атаці. Однозначно потрібно дати можливість Кайоде проявити себе.
- Соломон вийшов у другому таймі в матчі з «Динамо», добре себе проявив і урізноманітнив гру «гірників». Як ви вважаєте, можливо, варто випускати його з перших хвилин?
- Соломона вже давно потрібно випускати в стартовому складі. Я взагалі не розумію, що таке «адаптація» і «потрібен час». Якщо людина вміє грати в футбол, його потрібно ставити в склад і не чекати, скільки він там буде адаптуватися. Тим більше, він молодий і дуже перспективний гравець. Я думаю, що за ним довго стежили і спостерігали за його грою, перш ніж запросити в таку команду, як «Шахтар».
- Після останнього матчу між цими командами всі обговорювали фол Харатін на Тайсона, а не саму гру. З огляду на градус поєдинку, чи можливо обійтися без суддівських скандалів в такому протистоянні?
- У нас вже дуже багато говорять про суддівство, а потрібно більше обговорювати сам матч і гру команд. Звичайно, судді помиляються, причому в обидві сторони, тут не знайдеш правди. На жаль, це реалії, в яких ми живемо, з часом може щось зміниться. Суддівські помилки були, є і будуть. І так не тільки в Україні, а й в усьому світі. Як тільки команда програє, відразу починають говорити про суддівство. Але потрібно більше говорити про футбол.
Відзначимо, що поєдинок відбудеться в суботу, 13 квітня. Початок матчу о 17:00.
Читайте також: МАРКЕВИЧ: «Зоря буде грати з Шахтарем на контратаках»
Володимир Клепач Джерело: Сьогодні Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 23 травня 2024, 08:26 12

Іван абсолютно нічого не показав і програв Батиржану Джукембаєву технічним нокаутом

Коментарі