Ворсклі можуть заборонити реєструвати новачків через борг Загорулько

Колишній футболіст «Ворскли» звернувся до компетентних органів, щоб отримати борги по зарплаті

Екс-форвард «Шахтаря» Артур Загорулько хоче стягнути борги по заробітній платі, які існують перед ним у «Ворскли». За полтавчан нападник виступав на правах оренди з донецького клубу з літа 2016 року по кінець 2017-го.
26-річний Загорулько вже звернувся за юридичною допомогою і підтримкою до Всеукраїнської асоціації футболістів-професіоналів.
Заходи з досудового врегулювання спору між Загорулько і «Ворсклою» були футболістом вичерпані, через що він збирається стягнути борги в примусовому порядку.
За результатами звернення та вивчення документальних матеріалів, організація допомогла гравцеві в підготовці та направленні відповідних документів до Палати з вирішення спорів ФФУ.
В результаті розгляду справи, палатою прийнято рішення про задоволення вимог футболіста, яке в свою чергу може мати для «Ворскли» негативні наслідки у вигляді заборони реєстрації будь-яких нових футболістів, в разі відсутності відповідного розрахунку з Артуром Загорулько.
Останнім клубом Артура Загорулька був винниківський «Рух». З початку нинішнього року футболіст перебуває в статусі вільного агента.
Олексій Сливченко Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 04:54 3

Також Луїс відзначився гольовою передачею на Лео

Коментарі