Ліверпуль здобув вольову перемогу в поєдинку з Саутгемптоном

Мерсисайдці не без зусиль здолали «святих» і повернули собі першу сходинку турнірної таблиці

Мерсисайдці дещо академічно почали зустріч, без поспіху розігруючи м'яч в центрі поля, в той час як «святі» своїми активними діями показали, що готові дати серйозний бій фавориту. І на 9-й хвилині господарі поля провели результативну атаку, яка завершилася знижкою Хейб'єрга і точним ударом Лонга. Такий розвиток подій помітно збентежив підопічних Юргена Клоппа. А футболісти «Саутгемптона» продовжували вибігати в контрвипади, і будь спритнішим в штрафному майданчику суперників все той же Лонг, положення «червоних» могло ще більше погіршитися. А перед зазначеним епізодом відбулася перша загроза біля воріт «святих», але Ганн зреагував на удар головою у виконанні Мане. Саме з «другого поверху» гості зуміли зрівняти рахунок. Навіс від Александера-Арнольда на 36-й хвилині замкнув Кейта.

Початок другої половини зустрічі залишився за господарями поля, які спробували швидкими вбіганнями у вільні зони внести сум'яття в побудови опонентів. А ось з середини другої 45-хвилинки мерсисайдці вже грунтовно взялися за справу. Напруга біля воріт «Саутгемптона» все більше наростала, але дивідендів з цього футболістам «Ліверпуля» витягти не виходило.

Парадокс, але забити фавориту вдалося на контратаці. «Святі» подавали кутовий і пропустили забіг Салаха, який з лінії штрафного відправив м'яч у ворота, забивши свій 50-й гол за «Ліверпуль». Господарі поля відразу спробували перейти в наступ і пропустили ще одну результативну атаку суперників. Фірміно справа прострілив на Хендерсона, який поставив крапку в матчі.

Вже на наступному тижні мерсисайдців чекає перше чвертьфінальне протистояння Ліги чемпіонів, а потім вони продовжать відчайдушно боротися за чемпіонське звання.

Англійська Прем'єр-ліга. 33-й тур.

«Саутгемптон» - «Ліверпуль» - 1:3


Шейн Лонг (9) - Набі Кейта (36), Мохамед Салах (80), Джордан Хендерсон (86)

Ян Беднарек (49), Райан Бертранд (75) - Мохамед Салах (81), Ендрю Робертсон (89), Джордан Хендерсон (91), Садіо Мане (94)

«Саутгемптон»: Ангус Ганн, Ян Беднарек, Майя Йосіда, Яннік Вестергор (Чарльз Остін, 83), Райан Бертранд, Янн Валері, Оріоль (Стюарт Армстронг, 83), П'єр-Еміль Хёйбьерг, Джеймс Уорд-Праус, Нейтан Редмонд, Шейн Лонг (Джошуа Сімс, 62)

«Ліверпуль»: Алісон Бекер, Ендрю Робертсон, Вірджіл ван Дейк, Жоель Матіп, Трент Александер-Арнольд (Джорндан Хендерсон, 59), Набі Кейта (Деян Ловрен, 88), Фабіньо, Жоржина Вейналдум (Джеймс Мілнер, 59), Садіо Мане , Роберто Фірміно, Мохамед Салах

Арбітр: Пол Тірні

Стадіон: Сент-Мері (Саутгемптон, Англія)

САУТГЕМПТОН - ЛІВЕРПУЛЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 12:02 1

Матч розпочнеться о 22:00

Коментарі