ОФІЦІЙНО. Бій Усика з Такамом пройде 25 травня в Меріленді

Український боксер Олександр Усик починає свій шлях у суперважкій вазі

Офіційно підтверджено бій українця Олександра Усика (16-0, 12 KO) з французом камерунського походження Карлосом Такамом (36-5-1, 28 KO). Цей поєдинок стане дебютним для українського боксера в суперважкій вазі.
Поєдинок відбудеться 25 травня в Оксон-Хілл, штат Меріленд, США, в тому самому залі MGM National Harbor, де Усик разом з Олександром Гвоздиком і Василем Ломаченко проводили бої в одному вечорі боксу 8 квітня 2017 року. Тоді всі троє здобули впевнені перемоги.
Раніше можливим місцем проведення бою промоутер Усика Олександр Красюк також називав Чикаго. В андеркарті бою між Усиком і Такамом може виступити українець Олег Малиновський. Також Красюк розповів, що в майбутньому може відбутися бій між Усиком і росіянином Олександром Повєткіним.
Український боксер Олександр Усик прийняв рішення перейти в суперважку вагу. Він написав листа на адресу WBA, в якому розповів про своє бажання піднятися в категорію вище. Це рішення автоматично означає позбавлення його пояса чемпіона WBA у важкій вазі. Інші пояси абсолютного чемпіона світу Усіку також доведеться залишити, щоб почати шлях до нової вершині в найпрестижнішій ваговій категорії.
Микола Степанюк Джерело: Matchroom Boxing
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 05 травня 2024, 00:55 0

Наоя здається непереможним

Коментарі