Буено заплатив Сантосу, щоб перейти з Динамо в Сан-Паулу

Хавбеку довелося відмовитися від високої зарплатні і пожертвувати частину зароблених грошей

Стали відомі подробиці переходу Вітора Буено, який до недавнього часу був на контракті оренди в «Динамо», з «Сантоса» в «Сан-Паулу».
Перш за все, Вітор Буено домовився з «Динамо» про розірвання договору оренди. Це дозволило хавбеку повернутися в «Сантос», а вже звідти перейти в ряди «Сан-Паулу». Завдяки цьому клуби здійснили перехід після офіційної дати закриття трансферного вікна, адже після 3 квітня бразильцям забороняється проводити трансфери з клубами з-за кордону, але дозволяється реєструвати внутрішні переходи.
Також Вітор Буено погодився заплатити зі своєї кишені близько 150 тисяч євро «Сантосу», щоб угода відбулася. У «Сан-Паулу» хавбек буде отримувати більш ніж в два рази менше, ніж в «Динамо».
Крім того, «Сан-Паулу» поступився «Сантосу» 10% економічних прав на хавбека Крістіана Куеву, а агент Буено відклав термін погашення частини боргових зобов'язань, які існують у «риб» перед ним.
Перед трансфером Вітор Буено на півроку продовжив контракт з «Сантосом» і тепер угода розрахована до кінця 2021 року, в той час як оренда в «Сан-Паулу» - до 31 грудня 2020 го. Сторони встановили опцію викупу, згідно з якою «триколірні» зможуть викупити хавбека в будь-який момент дії договору оренди за 12 мільйонів євро.
Нагадаємо, в кінці березня ЗМІ повідомляли, що Вітор Буено не хоче йти на зниження зарплати заради трансферу в «Сан-Паулу».
Олексій Сливченко Джерело: Globoesporte
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 16:45 0

Дивіться відеоогляд матчу 26-го туру УПЛ

Коментарі