Ninja про зміни в Fortnite: «Краще пограю в щось інше»

Один з найпопулярніших стримеров розкритикував гру

Тайлер Ninja Блевінс поскаржився на тривалі черги в режимі «Арена» в Fortnite і демонстративно відмовився продовжувати стрім по «Королівській битві». Пізніше він засумнівався в користі останніх оновлень гри і зазначив, що вони погано позначаться на професійних гравцях.
«Повернули настройки першого сезону, збільшили черзі у вищих дивізіонах« Арени », а тепер ... заборонили змінювати дозвіл екрана на турнірах.
Сподіваюся, все це роблять не просто так. Якщо для Epic Games це не вигідно, я не розумію, що вона робить», - сказав Тайлер Ninja Блевінс.
Гравець складу Team SoloMid по Fortnite Myth також залишився незадоволений тим, що Epic Games заборонила змінювати співвідношення сторін екрану на турнірах. У розмові з ним Ninja зазначив, що професійні гравці вже звикли до певних налаштувань, і тепер їм доведеться тренуватися в нових умовах.
Після оновлення від 2 квітня користувачі почали відчувати проблеми з пошуком матчів в режимі «Арена» в форматах соло і дуо. На наступний день розробники повідомили, що вже розбираються в ситуації.
Раніше Ninja також розкритикував Epic Games за оновлення 8.20. З ним розробники прибрали зі стандартного режиму Fortnite механіку «вампіризму», за допомогою якої гравець отримував очки здоров'я або щита після вбивства суперника.
Нагадаємо, що Ninja опинився на 41-му місці серед найпопулярніших спортсменів світу.
Максим Гаптар Джерело: cybersport.ru
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 05 травня 2024, 22:35 2

Вищі сили все ж відвернулися від Фелікса Оже-Альяссіма