ГРАЧОВ: «Хто виграє в матчі Шахтар - Динамо, той завоює і Кубок»

Футбольний експерт оцінив шанси 50 на 50

Футбольний експерт Віктор Грачов поділився очікуваннями від майбутніх матчів 1/4 фіналу Кубка України.
- Як складеться матч між кращими нашими командами в Кубку України?
- Передбачити складно, в Кубку все можливо. Але очевидно, що хто виграє цей матч, той на 80 відсотків, швидше за все, потім виграє трофей. Далі суперники будуть більш низького класу. Звичайно, матч буде напруженим, і хто заб'є першим, у того буде перевага. Шанси розцінюю як 50 на 50.
Крім того, вважаю, що на боці «Шахтаря» буде фактор свого поля в Харкові, а у динамівців можуть бути симпатії з боку суддівської бригади. Гірникам треба про це пам'ятати.
- «Львів», як і «Зоря», вигравав у «Маріуполя», але програв азовцям 2:3. Команда Бабича здатна вклинитися в боротьбу за єврокубки?
- Думаю, цілком зможе. У першій шістці, виходить, команди розділилися на дві групи. «Шахтар», «Динамо» і «Олександрія» поділять перше, друге і третє місця, а «Львів», «Маріуполь» та «Зоря» будуть боротися за єврокубкову зону. Матч «Львова» і «Маріуполя» мені сподобався. Азовці справедливо повели в рахунку, розвинули перевагу, але «Львів» не здавався, грав до останнього. У Юрія Бакалова симпатична команда, любить атакувати, забиває. Думаю, львів'яни просто так очки нікому віддавати не будуть. Тут боротьба буде йти до останнього туру. Багато чого буде залежати від того, як ці команди зіграють у першій шістці між собою.
Відзначимо, що матчі 1/4 фіналу Кубка України відбудуться в неділю, сьомого квітня.
Читайте також: Віктор ГРАЧОВ: «Таких ігор немає навіть в чемпіонаті Бангладешу»
Володимир Клепач Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 07:35 0

Олісе навряд чи залишається в Крістал Пелас

Коментарі