Володимир ШАРАН: «Хлопці молодці. Ніякого автобуса в матчі з Шахтарем»

Тренер «Олександрії» прокоментував поразку

У середу «Олександрія» в матчі УПЛ поступилася «Шахтарю» 0:1, а наставник Володимир Шаран залишився задоволений грою команди.

«Якщо вболівальники після закінчення поєдинку аплодують, значить, ми зіграли дуже гідно. Я задоволений нашими діями, можливо, в атаці трохи в меншій мірі, тому що не забили, хоча передумови зрівняти рахунок були. Хотілося б мати таку ж підтримку у всіх домашніх матчах. Я задоволений нашими агресивними діями, маю на увазі спортивні. Практично не залишали суперникові вільних зон, активно зустрічали, витримали такий темп. Швидкість і майстерність у «Шахтаря» вище. Однак ми, повірте, сьогодні були налаштовані тільки на перемогу - ніякого автобуса. Чи не закривалися, були активні в середині і в зоні оборони гостей. Багато пресингували. Хлопці - молодці».

- За рахунок чого ви так виглядали і провели стільки часу в атаці? Це фізичні дані, психологія?
- Поки готувалися, я майже кожен день акцентував увагу: якщо хочемо досягти своєї мети, повинні не дивитися, «Шахтар» це, «Динамо» або «Зоря», а грати активно. Плюс тактика вибудовується під кожного суперника. Звичайно, в завершальній стадії атак іноді не вистачає майстерності. Ну і момент з пенальті мене здивував - самі побачите чому.

Іван Зінченко Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 червня 2024, 19:24 11

Лист до УПЛ можуть надіслати наступного тижня

Коментарі