Юрій ВЕРНИДУБ: «Програли гру, яку повинні були виграти»

Головний тренер луганчан підвів підсумок матчу з «Динамо» (2:3)

Наставник «Зорі» поділився думкою про поєдинок 23-го туру з «Динамо» (2:3), в якому його команда упустила перемогу, ведучи в рахунку 2: 0.

«Програли ту гру, яку не повинні були програвати. Так добре грати, залишитися в більшості і так все змастити ... Не зміг я докричатися. Горло зірвав. Куди бігли, навіщо бігли? Видно, трохи недопрацювали».

«Чому не втримали переможний рахунок? Повторюся - мали перевагу, забили другий гол, бути в більшості ... Напевно, не вистачило майстерності. Потрібно допрацьовувати з кожною грою, з кожним тренуванням. Необхідно спокійно сісти, подивитися всю гру, а вже потім щось говорити. Зараз коментувати складно».

«Пенальті? У мене взагалі питань ніяких немає. Вони судять, як судять. Перепрошую за тавтологію, але скажу одне - судді судити не вміють. В одну сторону є штрафні, а в іншу немає. Не розумію цього. Нехай вони самі оцінюють своє суддівство».

«Чому не грав Луїс Феліпе? Я просто дав шанс Заурі. У чому він винен? У всіх трьох голах його провини немає. Циганков забив супергол. Перший м'яч - розстрілювали з десяти метрів. Складно відбити. Плюс пенальті. Тут справа не в Заур Махарадзе. Не один він грав, а грала вся команда. Потрібно бути мудрішими в наступний раз. Коли є перевага в два м'ячі, потрібно доводити справу до перемоги. Але я все одно вдячний хлопцям. Вони виклалися на всі сто відсотків. Головне, що гра сподобалася вболівальникам», - сказав Вернидуб.

Сергій Циба Джерело: ФК Зоря Луганськ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 10:00 3

Агіт Кабаєл готовий провести бій з українським чемпіоном

Коментарі