Паулу ФОНСЕКА: «Олександрія змусила нас більше оборонятися»

Наставник «Шахтаря» прокоментував матч з «Олександрією» (0:1)

За словами Паулу Фонсеки, в атаці «Шахтар» провів не найкращий матч, але в обороні команда показала себе з кращого боку.

«Це була дуже складна зустріч. З самого початку матчу ми отримали перевагу, а потім складно було утримати м'яч через поле. Ми повинні були показувати себе і віддаватися на максимумі. Команда добре себе проявила і не пропустила.

«Олександрія» змушувала нас сідати в оборону. Потрібно розуміти, що є матчі, в яких потрібно боротися і віддаватися заради результату. З точки зору атаки - це не така хороша зустріч, але в обороні команда показала себе якісно. «Олександрія» змусила нас більше оборонятися. У стандартах вони дуже сильні.

Веллінгтон? Він був ключовим гравцем сьогоднішнього матчу, заробивши пенальті. Але хочу відзначити не тільки його, а всіх хлопців. Вони зрозуміли, що сьогодні потрібна велика віддача в обороні.

Чи встигнемо відновитися до «Динамо»? Постараємося підготуватися якнайкраще. Кубковий матч - це завжди складно», - сказав Фонсека в ефірі телеканалу« Футбол 1».

Сергій Циба Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 00:48 0

«Атлетіко» – один із головних претендентів на трансфер українця

Коментарі