Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Я точно знаю, що Динамо стало сильнішим»

Наставник київського клубу задоволений виступом своєї команди в єврокубках цього сезону

Головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич вважає, що київський клуб став сильнішим після єврокубкової кампанії поточного сезону.
«Як би нас ні критикували ЗМІ, телебачення, експерти після матчів з «Челсі», я точно знаю, ми стали сильнішими після цієї європейської компанії. Оцінюю виступ команди позитивно. На сьогоднішній день «Динамо» гідно представляло як сам клуб, так і Україну в Лізі Європи. Ми показали, що команда була готова в цей період часу грати по два матчі на тиждень. Після неприємної поразки від «Челсі» в наступній грі з «Олімпіком» команда зуміла витримати психологічний удар і бути стійкою в подальшому.

Як я відходжу від болючих поразок? За ті два роки, що я в «Динамо» в якості головного тренера, навчився придушувати всякі психологічні невдачі в собі. Немає часу на переживання, страждання, самобичування, тому що графік матчів досить насичений. Через три дні наступний поєдинок, до якого потрібно бути готовим. Вже вироблений імунітет до стресових ситуацій», - зазначив Хацкевич.

«Динамо» вийшло до 1/8 фіналу Ліги Європи, де поступилося «Челсі» (0:3 в гостях і 0:5 вдома).
Михайло Шаповалов Джерело: UA-Football
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 07:44 23

«Пенсіонери» разом із Михайлом обіграли «Тоттенхем» 2:0 у перенесеному матчі АПЛ

Коментарі