Тедді АТЛАС: «Гвоздик занадто багато думав в бою з Нгумбу»

Тренер чемпіона світу - про перший захисту титулу українцем

Американський тренер чемпіона WBC в напівважкій вазі (до 79,4 кг) українця Олександра Гвоздика (17-0, 14 КО) Тедді Атлас прокоментував перший добровільний захист титулу свого підопічного проти француза Доудоу Нгумбу (38-9, 14 КО), який завершився перемогою Олександра технічним нокаутом.
- Тедді, як виглядав Гвоздик до моменту зупинки бою?
- Він починав ставати краще, але, чесно кажучи, занадто багато думав. Сьогодні було багато його співвітчизників на арені, і спочатку він трохи нервував. У нього пішло трохи часу, щоб відчути ритм, але він був кращим у кожному раунді. Він почав домінувати, він почав знаходити його корпус, його джеби почали доходити до мети, і він повинен був зупинити суперника, але, на жаль, сталося те, що сталося. Очевидно, що його співвітчизники чинили на нього тиск в першому захисті титулу. Він людина, він дуже горда людина, дуже особливий хлопець. Може, він трохи більше думав, замість того, щоб довіритись собі і дати волю своїм рукам, що він почав робити з плином раундів. Але це була перемога одного хлопця.
- Наскільки важко проводити повний тренувальний табір, коли Адоніс Стівенсон лежить в лікарні?
- Важко, важко. Я не той хлопець, який буде придумувати виправдання. Так що я не буду робити цього для такого відмінного чемпіона, яким був Адоніс Стівенсон. Він все ще не в порядку. Я думаю про нього кожен день, я молюся за його одужання.
Володимир Клепач Джерело: vringe.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 03 травня 2024, 15:20 0

Колишній чемпіон світу впевнений у перемозі українця за очками