Ліга чемпіонів. Мотор вибуває, Нант відіграє відставання

Визначились учасники чвертьфіналів Ліги чемпіонів

Закінчилися матчі стадії плей-оф Ліги чемпіонів. До наступного раунду вийшли угорські клуби «Веспрем» та «Пік Сегед», німецький «Фленсбург», польський чемпіон «Віве Кельце», французький «Нант», а також чемпіон Македонії «Вардар». В 1/4 фіналу вони приєднаються до французького «ПСЖ» та іспанської «Барселони», які отримали свій квиток до чвертьфіналу напряму.

Найзатятішим на цій стадії вийшло протистояння французького «Нанта» та німецького «Рейн-Неккара». Програвши на виїзді в два м'ячі, французи на переповненій домашній арені вигризли перемогу з необхідною для себе різницею - 30:27.

Добре виглядав у Польщі український «Мотор». Запоріжці не були фаворитом у дуелі з грізним «Віве Кельце», але змогли гідно протистояти титулованому опонентові. Підсумкова поразка з різницею в п'ять м'ячів за сумою двоматчевого протистояння - 62:67 закрила перед нашим чемпіоном двері до чвертьфіналу турніру, але залишила сприятливе враження про гру «Мотора» на тлі такого потужного суперника.

Два угорських клуби «Веспрем» та «Пік Сегед» після гостьових перемог з різницею в два м'ячі, впевнено розібралися зі своїми суперниками на домашніх майданчиках. «Пік Сегед» завдяки блискучій грі голкіпера Мірко Аліловіча завдав поразки польській «Віслі Плоцьк» - 23:16, а «Веспрем» не залишив шансів португальському «Спортингу» - 35:29.

Впевнену домашню перемогу над білоруським «БГК ім. Мешкова» здобув німецький «Фленсбург» - 30:20. Кращим у складі німецького клубу став шведський розігруючий Хампус Ванне, який сім разів розписався у воротах суперників.

У балканському протистоянні македонський «Вардар» повторно обіграв хорватський «Загреб» - 32:30 і доповнив склад чвертьфіналістів турніру. Кращим снайпером у складі македонського клубу став хорватський правий крайній Іван Чупіч, який дев'ять разів засмутив своїх співвітчизників.

Ліга чемпіонів. Плей-офф. Другі поєдинки.

«Віве Кельце» (Польща) - «Мотор» (Україна) - 33:29
Перший матч - 33:33

«Вардар» (Македонія) - «Загреб» (Хорватія) - 32:30
Перший матч - 27:18

«Нант» (Франція) - «Рейн-Неккар» (Німеччина) - 30:27
Перший матч - 32:34

«Фленсбург» (Німеччина) - «БГК ім.Мєшкова» (Білорусь) - 30:20
Перший матч - 30:28

«Веспрем» (Угорщина) - «Спортінг» (Португалія) - 35:29
Перший матч - 30:28

«Пік Сегед» (Угорщина) - «Вісла Плоцьк» (Польща) - 23:16
Перший матч - 22:20

В 1/4 фіналу зустрічаються:

«Вардар» (Македонія) - «Пік Сегед» (Угорщина)

«Віве Кельце» (Польща) - «ПСЖ» (Франція)

«Фленсбург» (Німеччина) - «Веспрем» (Угорщина)

«Нант» (Франція) - «Барселона» (Іспанія)

Олексій Коляго Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Інші види | 01 травня 2024, 11:26 0

Блогер Sport.ua Олексій Рижков – про жіночий шаховий континентальний форум, який фінішував у Греції