Арсенал - Ньюкасл. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок 32-го туру АПЛ відбудеться в понеділок, 1-го квітня

У 32-му турі чемпіонату Англії з футболу «Арсенал» вдома прийматиме «Ньюкасл». Поєдинок відбудеться в понеділок, 1-го квітня.
Визначальний момент в чемпіонаті настає для «Арсеналу». Лондонський клуб традиційно бореться за місце в топ-4 за підсумками сезону в англійській Прем'єр-лізі. Зараз підопічні Унаї Емері займають 5-е місце, поступаючись МЮ, що йде п'ятим, 1 очко. Попереду вся боротьба і з «Юнайтед», і з «Челсі».
Кілька тижнів тому «каноніри» зробили важливий крок в боротьбі за четвірку, обігравши «Манчестер Юнайтед» (2:0). Причому команда Емері завдала першої поразки Сульшеру на чолі МЮ. Всього лондонці мають п'ятиматчеву безпрограшну серію в чемпіонаті (4 перемоги, 1 нічия). Останній раз «каноніри» програвали в чемпіонаті місяць тому, в конкурентній грі з «Манчестер Сіті» (1:3).
«Ньюкасл» в цьому сезоні більшу частину сезону веде боротьбу за виживання. Рафаель Бенітес не зміг підкорити чемпіонат і розташуватися в середині турнірної таблиці. Але скромний за мірками Англії склад «сорок» має набагато кращі шанси на збереження прописки в Прем'єр-лізі, ніж інші суперники.
Зараз «Ньюкасл» розташувався на 14-му місці в турнірній таблиці, але щільність команд нижньої частини говорить про те, що вся боротьба «сорок» за виживання - попереду. «Ньюкасл» може пишатися непоганою обороною. Менше «Юнайтед» пропускають тільки сім команд чемпіонату.
У цьому чемпіонаті «Арсенал» здобув непросту перемогу над «Ньюкаслом» в першому колі (2:1). Традиційно «сороки» є незручним суперником для «канонірів», але на своєму полі «Арсненал» грає набагато впевненіше. До того ж, зараз у Емері все в порядку зі складом, команда на ходу і повинна забирати домашній матч.
Орієнтовні склади:
«Арсенал»: Лено - Мейтленд-Найлс, Мустафі, Косельні, Сократіс, Сеад Колашинаць, Ремзі, Гендузі, Озіл, Обамеянг, Ляказетт.
«Ньюкасл»: Дубравка, Йедлін, Лежон, Ласеллес, Фернандес, Рітчі, Хейден, Діаме, Алмірон, Рондон, Перес.

1 квітня, понеділок

«Арсенал» - «Ньюкасл»
Лондон. «Емірейтс». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Матч! Футбол 1»
Прогноз Sport.ua - 2:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Максим Гаптар Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 квітня 2024, 19:30 18

Збірна Іспанії опинилася на межі дискваліфікації з Євро-2024 та ОІ-2024