Юрій ВЕРНИДУБ: «Вже забув про поразку 0:5 від Динамо»

Наставник «Зорі» - про відновлення сезону УПЛ

Наставник Зорі «Юрій» Вернидуб прокоментував майбутній матч з «Динамо», а також боротьбу за єврокубки в поточному форматі УПЛ.

- Юрій Миколайович, «Зоря» підходить до матчу з «Динамо» з відчутними кадровими проблемами. Як готуєтеся до цього протистояння?
- Готуємося в звичайному режимі. Так, є проблеми, зокрема, у Олександра Караваєва, але я сподіваюся, що все буде нормально. У нас пропустить гру центральний захисник Вернидуб, у «Динамо» - Бурда. Не зможуть зіграти і наші крайні захисники - Михайличенко і Тимчик. Є проблеми, але нічого страшного: склад у нас великий, будемо шукати альтернативу. Будемо шукати тих гравців, які зможуть вийти і показати гідну гру, а також добути необхідний для нас результат. Ми розуміємо, що очки нам потрібні точно так же, як і «Динамо». Думаю, буде цікава гра.

- Чи тримаєте в пам'яті той неприємний результат попереднього матчу, коли «Динамо» здобуло розгромну перемогу 5:0?
- Чесно, я вже забув про той результат, і хлопцям сказав, що його потрібно забути. Все в житті буває. Якщо ми вміємо аналізувати, і будемо психологічно готові, це не буде перешкодою.

- У нинішньому сезоні боротьба за призові місця в чемпіонаті України стала ще цікавіше?
- Звичайно, це видно і по тій боротьбі, яка була і за першу шістку. До останнього туру! Я в тому році говорив, скажу і зараз: той чемпіонат, який є у нас на даний момент, маю на увазі, поділ на дві шістки - це нормально. Він тим і цікавий. Єдине, хотілося б, щоб на матчах було більше глядачів. Думаю, що рано чи пізно вони повернутися на стадіони. Найголовніше, щоб команди показували хорошу гру.

Іван Зінченко Джерело: Динамоманія
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 15:51 5

«ПСЖ» розглядає трансфер Андрія влітку

Коментарі