Анастасія МЕРКУШИНА: «Сезон пройшов досить рівно»

Українська біатлоністка підвела підсумки сезону, що завершився

Кращою українською біатлоністкою за підсумками сезону 2018/19 стала Анастасія Меркушина. У загальному заліку Кубка світу Настя посіла 35-е місце, а по ходу чемпіонату світу їй двічі вдалося фінішувати в Топ-15 в особистих гонках. По поверненню команди в Україну з заключного етапу Кубка світу Меркушина підвела підсумки минулого сезону.

«Якщо аналізувати гонки, то можна побачити, що результат не був якимось надприродним. Ті ж секунди, які я програвала по сезону, залишилися і на чемпіонаті світу. Єдиний виняток з сезону був провал на двох етапах - Оберхоф і Рупольдинг, але це в принципі закономірно, тому що з хворими колінами дуже важко було бігати. Так, у мене не було сильних болей, але якщо є температура, значить з організмом щось не в порядку.

На чемпіонаті світу я плюс-мінус скинула 10 секунд відставання ходом, була відмінна робота сервісної команди, тому і вийшов результат. Так, звичайно, самопочуття було краще, тому що я знала, до чого йду, знала свої три основні гонки чемпіонату світу. Поки що не виходить бігти всі гонки рівно, тому треба налаштовуватися на якісь окремо. Але такого, що я бігла погано, потім добре, потім знову погано, в цьому сезоні не було. Взагалі, він був досить рівний, десь зі стрільбою не вийшло, десь зі здоров'ям проблеми були, але в принципі я задоволена, що він пройшов досить рівно», - сказала Меркушина.

Олександр Тішура Джерело: XSport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Біатлон | 26 вересня 2024, 14:26 1

Перемогу здобули Тернопільська область так команда Київ-1

Коментарі