Тренер Прикарпаття: «Судді навчилися заробляти гроші»

Володимир Ковалюк залишився незадоволений суддівством матчу з «Миколаєвом»

Головний тренер «Прикарпаття» Володимир Ковалюк залишився незадоволений суддівством матчу 20-го туру Першої ліги з «Миколаєвом» (1:2).
«Ви бачили самі, що команда суперника з перших хвилин тягнула час - аути, від воріт. Ми говорили судді, щоб швидше вводили м'яч, все одно він не реагував, тільки на 93-й або 94-й хвилині показав жовту картку воротареві.
Ось я тільки що дивився момент з пенальті - незрозумілий момент. Він так упевнено поставив. А потім не можуть його зі стадіону вивести. Я можу захищати свою команду, але якщо всі вболівальники на стадіоні називають суддю одним словом неправильним. А, може, і правильним.
Бо, як вони судять ... Все гірше і гірше стає з кожним роком. Я недавно закінчив грати в футбол - так не судили, як зараз судять. Судді навчилися заробляти гроші.
Ми руки не будемо опускати, зрозуміло, що команда стане мужественнее. Звісно, мені прикро, я хлопців налаштовував, я знаю, що таке суддівство. Зрозуміло, що важко грати, коли проти тебе грають 14 гравців, а не 11, - сказав Ковалюк.
Володимир Клепач Джерело: Динамоманія
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 06 травня 2024, 08:17 0

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO