Олександр ГОРЯІНОВ: «Мені наша гра сподобалася»

Наставник «Металіста-1925» підбив підсумки поразки від «Оболоні-Бровар» (0:1)

Головний тренера «Металіста-1925» Олександр Горяінов прокоментував поразку від «Оболоні-Бровар» (0:1) в поєдинку 20-го туру Першої ліги України.

- Я вважаю, що гра глядачам сподобалася. Мені наша - так точно. Були помилки, але, мені здається, ми виглядали краще «Оболоні Бровар». Нажаль, не зуміли забити.

- Заміна Романова у першому таймі - це травма чи тактичний хід?
- Так, це травма. Романов підвернув гомілкостоп та попросив заміну.

- Ви кажете, що вам гра сподобалась, але «Металіст 1925» майже моментів не створив...
- Було багато флангових проходів, передач. Так, ці передачі не знаходять адресатів, але це вже напівмоменти. Дійсно, гольових моментів та ударів у ствір воріт було мало, я це все знаю. Гра мені сподобалася: малюнок, те, як ми рухалися на полі, боролися та віддавалися грі.

- Сьогодні на полі був сніг, але обидві команди більше грали низом.
- Ми «Оболонь Бровар» вивчали, навіть на зборах разом були. Так, обидві команди намагалися грати низом, вважаю, що і через це була доволі цікава гра.

- Те, що тур перенесли тур з 30-го на 27-е березня для вас мало значення?
- Я так не вважаю, адже вся Європа так грає - через два дні на третій, через три на четвертий. Не думаю, що це мало значення.

- Ви пропускаєте наступний тур. Така пауза - це добре після двох поразок, буде час все проаналізувати, чи, навпаки, погано?
- Навіть не знаю, то добре чи погано, час покаже. Зараз протягом п'яти днів провели дві гри, буде трохи часу на відпочинок та підготовку. Далі подивимося.

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Металіст 1925
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 19:12 8

Національна збірна України не буде обділена бонусами

Коментарі